Maria Wallhager ställer inte upp för omval 2010

En av mina två chefer i landstinget, Maria Wallhager, kommer inte att kandidera för en ny period 2010, berättar hon på sin blogg i dag. Det är en stor förlust för Folkpartiet och landstingspolitiken, och rent egoistiskt för oss folkpartister i landstinget – både politikern och personen Maria kommer att vara saknad. Men politikern finns kvar hela mandatperioden ut, och personen försvinner ju inte. Det känns väldigt skönt.

UPPDATERAT: Om detta skriver också bl.a. Birgitta Rydberg, Per Altenberg, Abit Dundar, Martin Andreasson, Anna Steele Karlström, Gulan Avci, Fredrik Malm, Lotta Edholm, Per Pettersson, Olov Lindquist.

Intressant om , , , , ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s