Birgitta Ohlsson

Hoppas förstås att det som sägs är sant: DN, Ekot, SvD… Bra att inte ett föräldraskap ska stå i vägen – för vare sig män eller kvinnor som kan och vill. Men en lika omotiverad invändning är Birgitta Ohlssons strid för en mer individualiserad föräldraförsäkring. Ingen håller med sitt parti i varenda fråga, det lär finnas och ha funnits gott om ministrar också som drivit en förändring av sitt partis eller sin regerings politik. I regeringen står man dock för regeringens linje, och föräldraförsäkringen ligger dessutom långt från utrikespolitiken och EU-frågorna.

Jesper Svensson skriver mer om varför valet av Birgitta Ohlsson vore så bra, för Folkpartiet, Alliansen och, vågar jag skriva, Sverige.

Intressant om , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s