MP har (också) rätt om RUT-avdragen

I kväll var det extra roligt att se Rapport – utöver OS-medaljerna och bortsett från de fortsatta fimbulvintern. Framgångarna för de hushållsnära tjänsterna bekräftas i en ny rapport som Almega gjort på uppdrag av Skatteverket. Till skillnad från den övriga arbetsmarknaden fortsätter sysselsättningen och arbetstillfällena att öka. Många av de tusentals nyanställda har fått in en första fot på den vita arbetsmarknaden – ett jobb i ett städföretag blir ofta det första för t.ex. nya svenskar eller människor som tidigare jobbat svart.

http://svt.se/embededflash/1899186/play.swf

Miljöpartiet visar återigen att det är det kanske mest vettiga och liberala partiet i den rödgröna röran. Ett av de grönas starkaste namn, ekonomisk-politiska talespersonen Mikaela Valtersson, tar prestigelöst intryck av fakta: Det vore dumt att rycka mattan under fötterna från denna i kristider växande bransch.

Jag kan inte annat än hålla med, och hålla tummarna för en fortsatt Alliansstyre efter valet i höst, så att den nya tjänstenäringen kan få chans att fortsätta växa. Annars är Miljöpartiet varmt välkomna att stödja en fortsättning på den liberala politik som Sverige så väl behöver.

Jag har tidigare bloggat om RUT-avdraget. Bloggar gör också bl.a. Magnus Andersson, Carina Boberg, Björn Brändewall, Thomas Böhlmark, Linnéa Darell, Mary X Jensen, Runo Johansson, Mark Klamberg, Johan Linander, Anna Lundberg, Seved Monke, Kent Persson, Mikael Wendt, Fredrik Westerlund, Hans Åberg och SvD:s ledarblogg. Mer media: DN.

Intressant om , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s