FP-affischer med skruv

När Folkpartiet i dag var först ut att presentera årets valaffischer, var det flera budskap med skruv som formulerats med glimten i ögat. Nu hoppas vi att budskapen också ska ta skruv bland väljarna. För även om vi skämtsamt kan formulera oss kring Mr Miyagi och hans adept i Karate Kid-filmerna, så är våra förslag om en ny stor lärlingsreform i högsta grad på allvar.

Många budskap handlar föga förvånande om skola och kunskap. Folkpartiet håller fanan högt i den liberala kärnfrågan om utbildning, som ju också i så mycket handlar om jämlikhet – lika möjligheter att odla sin talang och begåvning, oavsett om det handlar om teori eller praktik. Men vi viker heller inte från energipolitiken, euron eller jämställdheten.

Tydlighet med en twist. Se gärna vår partisekreterare Erik Ullenhag presentera tankarna bakom affischerna nedan.

Media: AB, DN, Expressen, SvD. Bloggar: Per Altenberg, Annika Beijbom, Malin Danielsson, Linnéa Darell, Christoffer Fagerberg, Anna Lundberg, Christer Sörliden.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s