FP-trend i jämnt opinionsläge

Om opinionsläget kan man nu efter veckans alla mätningar konstatera att det är jämnt. Att Alliansen leder över hela linjen är förstås lovande. Särskilt glädjande är förstås att Folkpartiets positiva trend tycks hålla i sig, nu senast i Synovates mätning. Som Mathias Sundin konstaterar har Folkpartiet därmed noterat plussiffror i fyra mätningar i rad, allra mest i Novus.

Med en stark politik framför allt för skolan, en av valets viktigaste frågor, och med en debattglad partiledare i Jan Björklund, samt fler starka företrädare som t.ex. Birgitta Ohlsson har vi alla förutsättningar att fortsätta uppåt.

Noterar också hos Sundin att Folkpartiet är det bästa valet för ”vilsna borgerliga väljare” – enligt S-profilen Widar Andersson.

Media: DN, DI, Expressen. Bloggar: Kent Persson, Christer Sörliden, Kristina Palmgren.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s