London i Nacka

I helgen har stockholmarna haft chansen att se något så ovanligt som en världspremiär på en engelskspråkig musikal. ”London – the musical” sattes upp på Dieselverkstaden i Nacka med svensk-engelsk rollbesättning. Musikaliskt är jag mycket imponerad, sångarna/aktörerna var bra, däremot kunde kanske berättelsen och dialogen ha utvecklats något. Grundstoryn var dock bra, politiskt färgat i lite andra toner än vi oftast är vana vid från scen, som jag upplevde det kritiskt mot såväl militanta världsförbättrande aktivister som cyniskt polisarbete.

Sammantaget värt några timmar en söndagseftermiddag i Sickla. Vi får väl se om ni andra får chansen i West End.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s