Affischerna är uppe

Affischerna är uppe, valstugorna har öppnat och valrörelsen har definitivt startat. För min personliga del har jag laddat upp med små foldrar och kandidat-visitkort. Kanske får du ett i din hand om jag möter dig på Norr Mälarstrand, Fleminggatan eller runt Fridhemsplan de närmaste veckorna.

Torgmötena startar i City kommande vecka . För Kungsholmen och Essingeöarna gäller det att lokalt hålla sig på benen med flygblad, foldrar, flaggor och allt annat som hör till.

Framtidens Nyheter i folkparti-tappning känns mycket aktuella. Roligt är också att de av alla bedömare jag hört och sett i medierna anses vara de som sticker ut mest. Framför allt är det bra att tala om sina egna förslag – inte spela på rädslan för förändring och svartmåla motståndarnas politik…

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s