Om värdet av (o)enighet

Apropå ministerposterna i en eventuell rödgrön regering: Oavsett på vilken taburett V-ledaren Lars Ohly hamnar, så verkar han inte tycka det är särskilt viktigt att berätta närmare för väljarna vilken politik han kommer att föra som minister i ett antal viktiga frågor. Detta framgick av gårdagens lördagsintervju med Ekot, och rapporteras av bl.a. TT/DN.

Om eleverna ska få betyg eller om Sverige ska fortsätta vara med och ta ansvar för afghanernas fredliga framtid och för världssamfundets säkerhet är med Ohlys logik sådant som svenskarna inte behöver få veta före valet. Det bör förstås oroa alla som ändå anser att S och MP kanske har en vettigare syn, men förstås också Ohlys egna potentiella V-väljare, som inte heller kan vara säkra på hur partiledaren kommer att kompromissa i centrala frågor.

Om detta skriver också Carina Boberg, Maria Byström, Seved Monke, Christer Sörliden

Intressant om , , , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s