Positive campaigning (FP)

Jag har inte orkat bevärdiga LO:s vedervärdiga ”valkampanj” med någon uppmärksamhet tidigare – ett liknande lågvattenmärke har väl sällan skådats. Jag skäms över ett exempel på ”negativa campaigning” som jag hade hoppats vi skulle slippa att få se i Sverige.
Nu finns dock skäl att skriva om detta – för att uppmärksamma FP Eslövs smarta återanvändning av LO-konceptet. Fast tvärtom. Dvs, tala positivt om den egna, konkreta politiken – som då kan kontrasteras mot motståndarnas sämre alternativ. Positive campaigning – något att gilla! Här är det Jan Björklund, Birgitta Ohlsson, Nyamko Sabuni och Daniel Rhodin själv som figurerar med de positiva utropen Supersmart, Extraklokt, Megabra och Dunderrätt.
LO:s avarter sätts (0)klädsamt nog samtidigt i blixtbelysning. Bra jobbat.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s