Det lutar åt Alliansseger…

Allt kan hända, sex dagar återstår. Men något annat än att det i dag ser ut att luta mot Alliansseger är svårt att säga. Och det med egen majoritet, oavsett om det tråkiga händer att vi får ett främlingsfientligt, populistiskt och finansiellt oansvarigt litet parti i riksdagen.

Så jag upprepar dagens opinionsskörd, Skop och United Minds, tillsammans med söndagens Sifo… Och konstaterar att vi har valvinden i ryggen. Nu ligger vi i ännu hårdare för att säkra majoriteten. För kunskapsskolan, och allt annat.

AB 1, 2, DN, Expr, SvD. Bloggar: Seved Monke, Kent Persson.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s