Visst finns det lokalpolitiska idéer för Kungsholmen

Att Folkpartiet har bland de mest konkreta lokala förslagen i Kungsholmspolitiken skrev jag ju om för några veckor sedan. En insändarskribent i Vårt Kungsholmen tyckte dock att det mesta politikerna sade var tunt och allmänt. Han efterlyste bl.a. åsikter om Fridhemsplan, om kvarteret Basaren och om badhotellsplanerna i Ulvsundasjön. Alla frågor som vi i Folkpartiet har diskuterat, drivit och även kommunicerat utåt. Det var med andra ord läge för en replik som infördes förra lördagen, 28 januari – se urklipp nedan.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s