Tunga FP-bloggare

Politometern och Martina Lind har nu släppt sin ranking av de mest inflytelserika Folkparti-bloggarna. Själv hamnar jag på en 34:e plats vilket känns hedrande i sammanhanget. Listans etta Mark Klamberg har förstås med sitt bloggande om bl.a. FRA och folkrätt men också mycket annat gjort sig väl förtjänt av sin placering. Noterar två Kungsholmsbor, Fredrik Malm och Per Altenberg, blogginspiratören Seved Monke, liksom kulturborgarrådet Madeleine Sjöstedt på tio-i-topp.

Bloggar: Per Altenberg, Carina Boberg, Amanda Brihed, Sebastian Hållén, Martina Lind, Mattias Lönnqvist, Seved Monke, Christer Sörliden, Per Pettersson.

Intressant om , , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s