Utan papper men inte utan vård

Liberala Ungdomsförbundet fortsätter sin kampanj för de papperslösas rättigheter – och demonstrerar med all önskvärd tydlighet att Folkpartiet, med unga som gamla liberaler, inte glömmer vare sig det glömda och gömda Sverige. Även gömda flyktingar ska kunna få vård, även gömda flyktingbarn ska kunna gå i skolan. I dag syns man mitt i Almedalsveckans Visby, på Hamnplan kl 14, med bl.a. sjukvårdslandstingsrådet Birgitta Rydberg och partisekreterare Erik Ullenhag på plats.

Bloggar: Amanda Brihed, Christoffer Fagerberg, André Nilsson, Birgitta Rydberg.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s