Trygg vård och enklare vardag för Stockholms barn och föräldrar

Nattöppen lättakut för barn på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Två nya BB i Stockholm varav ett på S:t Görans sjukhus på Kungsholmen. Mer ätstörningsvård. Webbnärvarande vård för information till och dialog med unga. Det är några av Folkpartiets förslag för barnsjukvården i Stockholms län, som Birgitta Rydberg skriver om på DN.se. Läs hela programmet här.

Genomskinliga hissar och skötbord på alla offentliga toaletter, liksom hundra nya förskolor i Stockholm – det är samtidigt några av förslagen för att göra det lättare att vara förälder i Stockholm och inte minst i Stockholms innerstad. Kungsholmen har ju som bekant fått epitetet Barnvagns-holmen, nu är det barnfamiljerna istället för pensionärerna som dominerar stadsdelen. Och likadant ser det ut snart sagt överallt i innerstaden. Lotta Edholm och Mark Klamberg presenterade förslaget i dag.

Pia Närman bloggar också.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s