Storstadsmotion

Även storstäder behöver motionsspår, säger vi i Folkpartiet på Kungsholmen. Vi är många som brukar springa eller gå på stråket runt Kungsholmen – men på sina håll är det minst sagt svårt att ta sig fram, och på andra ställen ser det inte särskilt trevligt ut och känns kanske inte så tryggt alla gånger.

Rusta upp Kungsholmen runt, är därför vårt förslag, och vår Per Altenberg har tagit initiativ till en kampanj som i all sin enkelhet uppenbarligen fastnar. Se bara på bloggen Träningsglädje! Och glädje i att motionera runt Kungsholmen hoppas vi att fler snart får känna.

Pia Närman gläds också över kampanjen och uppmärksamheten.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s