Gå, spring, rulla hela Kungsholmen runt

Ett attraktivt och tillgängligt stråk runt hela Kungsholmen har varit en fråga för oss i Folkpartiet i många år. Med Hornsbergs strand har vi kommit en bra bit närmare målet, och nu vill vi förstås fortsätta. Dels där den nya strandpromenaden tar slut, dels i de mer otillgängliga delarna av stråket vid Fredhäll, dels med en kommande upprustning av Kungsholms Strandstig mellan S:t Eriksbron och Kungsbron. Även det flitigt utnyttjade S:t Eriksbron-Ekelundsbron borde uppmärksammas. I veckans Mitt i skriver jag om att vi fortsätter driva frågan.

Mitt i, Kungsholmen, 2012-09-04.

En kommentar på “Gå, spring, rulla hela Kungsholmen runt”

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s