Påverka nya liberala partiprogrammet

Folkpartiet Liberalerna är just nu mitt uppe i en omfattande process för att ta fram ett nytt partiprogram. Det senaste heltäckande, nyskrivna partiprogrammet antogs 1997. Sedan har förändringar gjorts och särskilda program tagits fram på olika politikområden, men nästa års landsmöte kommer alltså att besluta om ett från grunden nyskrivet partiprogram. Och den värld vi har 2013 är förstås en helt annan. Murens fall och 90-talskrisen präglade då, nu har vi nya och nygamla utmaningar om miljö och klimat, Sveriges konkurrenskraft i en allt mer globaliserad värld – där samtidigt nya kriser gör att gränser åter kan resas mellan länder och människor.

Vårt liberala parti bjuder in alla som vill att påverka. Internt i partiet diskuterar vi förstås liberal ideologi och politik extra flitigt just nu. Vill du bidra till vårt arbete, så kan du fylla i programkommitténs nya enkät som du hittar här. Mer om det nya partiprogrammets framtagande kan du läsa  här.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s