Nr 10 – tack. Och grattis!

Ännu ett provval har avslutats. Nu går vi fram mot valrörelsen 2014 med starka kandidater i de lokala valen. Jag är glad över att förhoppningsvis få vara en av dem.

Nr 10.
Nr 10.

I går satte Folkpartiet i Stockholms län sin riksdagslista – för första gången gemensam för de bägge valkretsarna, Stockholms stad och (övriga) Stockholms län. I dag kom resultatet av provvalen till landstinget för Stockholms län, och för landstinget och kommunen för Stockholms stad. Det är resultat som visar på hur många starka liberala kandidater vi har i Stockholm.

Själv är jag mycket glad, och faktiskt lite överraskad, över min goda placering: nr 10 på listan. I dag har vi just tio mandat i stadsfullmäktige.

Nu är det förstås många aspekter som ska vägas in, de sex olika valkretsarna vi har i Stockholms stad, erfarenhet, kön och annat som behövs för bra listor och en bra fullmäktigegrupp efter valet 2014. Så jag är stolt – och ödmjuk inför framtiden. Jag vill förstås tacka alla som röstat på mig! Och gratulera alla andra!

Hela provvalsresultatet för Stockholms stad kommunprovval hittar du här; för Stockholms stads landstingsprovval här; och för Stockholms läns landstingsval här

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s