Flera pusselbitar för park, bostäder och fotbollsplan

Fullbordandet av Kristinebergs Strandpark verkar ju äntligen ha fått en lösning. Flera viktiga pusselbitar behöver falla på plats, och i veckans Vårt Kungsholmen skriver jag om hur vi i Folkpartiet kommer att bevaka varje steg i processen. Det kan komma att behövas. Och vi behöver vara många som hjälps åt så att tennishall och bostäder kan byggas vid Strandhagens idrottsplats, att en ny fotbollsplan kan anläggas någon annanstans på Kungsholmen – och att hela Strandparken kan anläggas. Se hela texten nedan.

Vårt Kungsholmen 22 september 2012.

Hjälp oss förverkliga Strandparken!

När Strandparken ska stå klar om några år, är det en länge saknad pusselbit för nordvästra Kungsholmen som kommer på plats. Men för att Strandparken ska fullbordas är det många andra pusselbitar som behöver komma på plats.

På Stadshagens idrottsplats ska vi genomföra bygget av en ny tennishall och bostäder. Och någonstans på Kungsholmen ska vi finna en bra plats för en ny fotbollsplan.

Att få till stånd parken, tennishall, nästan 700 nya lägenheter och en fotbollsplan, kommer att ta tid och kräva ansträngning från staden och från oss Kungsholmsbor. Vi i Folkpartiet som länge har kämpat för Strandparken och för fler bostäder, kommer att ha falkögon på varje steg av processen.

Låt oss hjälpas åt för att tillsammans åstadkomma denna utveckling av vår stadsdel.

Rasmus Jonlund (FP)
Ordförande Folkpartiet Liberalerna Kungsholmen-Essingeöarna

En kommentar på “Flera pusselbitar för park, bostäder och fotbollsplan”

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s