Om Kungsholmens alla broar

 

Folkpartiets arbete för Kungsholmens parker uppmärksammas. Vi har dessutom fått hjälp att inte blanda ihop de olika broarna till och från Kungsholmen. Vår stadsdel är ju en ö, beroende av sina broförbindelser, och vi vet förstås skillnad på två av de viktigaste: både Västerbron och Tranebergsbron har ju varit av stor betydelse för hela stadens infrastruktur ända sedan 1930-talet. I dagens Mitt i tackar vi för påminnelsen, och lovar att korrläsa våra alster bättre i framtiden. Samtidigt är det naturligtvis roligt att vi får återkoppling på våra förslag och insändare.

Mitt i 29 januari 2013.
Mitt i 29 januari 2013.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s