Tack för stödet och grattis till vinnarna

Provvalet för Folkpartiet i Stockholms län är klart. Jag kom på 26:e plats av ett 90-tal kandidater. En placering jag är glad, stolt och tacksam för!

När man deltar i samma provval som bl.a. Folkpartiets fyra ministrar och en hel rad framstående riksdagsledamöter och andra, för folkpartister i hela Stockholms län, blir man lite ödmjuk. En placering bland den övre tredjedelen är något jag känner glädje och även viss stolthet över – och jag är naturligtvis tacksam för alla som har röstat på mig, 27 ”ettor” och 61 ”tvåor” som gav totalt 88 röster.

Provvalet är rådgivande. Valdeltagandet verkar tyvärr inte ha blivit så högt som vi hade önskat.  Det har tyvärr varit krångel med utskick till dem som inte ville eller kunde rösta elektroniskt. Utifrån de förutsättningarna är resultatet nu en del av nomineringskommitténs underlag för sitt förslag. Sedan är det förbundsmötet för Stockholms län, inklusive staden, som fastställer riksdagslistan på Gustav Adolf-dagen (som vi västsvenskt ättade tänker), 6 november.Grattis till våra fyra statsråd som kom i topp och inte minst till Birgitta Ohlsson och Jan Björklund (som passande nog i dag föreslogs enhälligt till omval som partiledare på landsmötet i höst)!

Hela provvalsresultatet hittar du här.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s