Fortsatt park-kamp

 

 

Kungsholmen behöver Kristinebergs Strandpark. Folkpartiet fortsätter kämpa för att hela parken ska anläggas – och i senaste Vårt Kungsholmen ber jag Kungsholmsborna hjälpa oss att hålla trycket uppe.

 

 20131021-165045.jpg

I väntan på strandparken…

Hösten sänker sig efter en succésommar då trycket har varit högt på Kungsholmens populära parker. Kristinebergs bryggor och Hornsbergs strandpark har varit fulla med folk, liksom Kristinebergs Strandpark – den lilla bit med lekparken, som är det som hittills åstadkommits.

Sommaren 2013 visar tydligt att vi behöver Kristinebergs Strandpark på nordvästra Kungsholmen! Inte minst för alla barn som vill och borde kunna vara ute, med tryggt avstånd till vattnet.

Folkpartiet fortsätter att bevaka att hela Strandparken kan fullbordas. Tack vare oss har staden också slagit fast att parken ska anläggas i sin helhet och tennishallen flyttas. Samtidigt kommer hundratals nya bostäder och en ny fotbollsplan till Kungsholmen.

Det går inte så fort som vi skulle vilja, men det går framåt. Och vi säger det vi sagt tidigare: Hjälp oss att hålla trycket uppe. Sluta inte efterfråga Kristinebergs Strandpark!

Rasmus Jonlund (FP)
Ordförande Folkpartiet Liberalerna Kungsholmen-Essingeöarna

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s